تعهد، تخصص ، سرعت

ساعت:

تاریخ : 07-دی-1403

شبکه های اجتماعی آفتاب :

دسته بندی خبر : استان کرمان

مدیرکل امور استان‌های قوه قضائیه:خروجی جشنواره رسانه و عدالت باید پیشگیری از وقوع جرم باشد

متن خبر

مدیر کل امور استان‌های قوه قضائیه و سازمان‌های تابعه با بیان اینکه خروجی جشنواره رسانه و عدالت باید پیشگیری از وقوع جرم باشد گفت: خوشبختانه امروزه جشنواره رسانه و عدالت به هدف غایی خود که اثربخشی می‌باشد تا حد زیادی رسیده است.

مدیر کل امور استان‌های قوه قضائیه و سازمان‌های تابعه با بیان اینکه خروجی جشنواره رسانه و عدالت باید پیشگیری از وقوع جرم باشد گفت: خوشبختانه امروزه جشنواره رسانه و عدالت به هدف غایی خود که اثربخشی می‌باشد تا حد زیادی رسیده است.

به گزارش آفتاب کرمان به نقل از روابط عمومی دادگستری کرمان، یدالله موحد در آئین تجلیل از هیات داوران و عوامل اجرایی برگزاری اختتامیه چهارمین جشنواره رسانه و عدالت استان کرمان اظهارداشت: هدف برگزاری این جشنواره انعکاس عملکرد دستگاه قضائی استان است، و باید ببینیم که برگزاری این جشنواره در پیشگیری از وقوع جرم و کاهش ورودی پرونده‌ها موثر بوده است یا خیر؟ و چه میزان منجر به جلب رضایت عمومی و رضایتمندی مردم از دستگاه قضائی شده است؟ و در این مسیر گام برداریم.

 وی افزود: جشنواره رسانه و عدالت از ابداعات دادگستری کل استان کرمان بود، اما کم کم استان‌های دیگر نیز از تعامل رسانه‌ها و دستگاه عدلیه استقبال کردند و هم اکنون این جشنواره جایگاه خود را در ستاد مرکزی قوه قضائیه پیدا کرده است.

مدیر کل امور استان‌های قوه قضائیه گفت: از آنجائیکه اطلاع رسانی یکی از سیاست‌های اولویت‌دار دستگاه قضائی و مورد تاکید مقام معظم رهبری نیز است قوه قضائیه آنچنان که شایسته است اطلاع‌رسانی را انجام نمی‌دهد و مقام معظم رهبری نیز به این موضوع اشاره کرده بودند که قوه قضائیه چهره رسانه‌ای خود را به خوبی نشان نمی‌دهد.

موحد ادامه داد: در زمان تصدی پست من در سمت رئیس کل دادگستری استان کرمان، بر این اساس سیاست‌های قوه قضائیه و منویات مقام معظم رهبری موضوع برگزاری جشنواره رسانه و عدالت در دستور کار قرار گرفت و موفق به برگزاری اولین جشنواره رسانه و عدالت در کرمان شدیم.

رئیس کل سابق دادگستری استان کرمان بیان داشت: امر اطلاع‌رسانی 6 عنصر دارد که بایستی مورد تجزیه و تحلیل قرار گیرد، عنصر اول فرستنده پیام است، در قوه قضائیه فرستنده پیام دادگستری یا سازمان‌های تابعه، وکلا و کارشناسان و هر کسی که بنحوی در توسعه و تعمیق عدالت سهمی دارد، می‌باشد.

وی افزود: عنصر دوم محتوا و متن پیام است و این اهمیت فراوانی دارد که هدف از انتقال پیام چه چیزی می‌باشد؟ اهداف ارسال پیام می‌تواند امور مربوط به قوه قضائیه، شفافیت، افزایش دانش حقوقی احاد جامعه، مباحث مربوط به پیشگیری از وقوع جرم، مسائل مربوط به تثبیت مالکیت، مسائل مربوط به حقوق اصحاب دعوی و دیگر مطالب به عنوان یک پیام در دستور کار فرستنده پیام قرار گیرد.

یدالله موحد ادامه داد: عنصر سوم این است که مخاطب پیام چه کسی می‌باشد؟ می‌تواند عموم مردم یا قشر خاصی از مردم مخاطب پیام قرار گیرند.

موحد بیان داشت: وسیله ارتباطی بین سه عنصر فرستنده پیام، متن پیام و دریافت کننده پیام، رسانه‌ها می‌باشند که عنصر چهارم اطلاع‌رسانی در دستگاه عدلیه می‌باشند.

مدیر کل امور استان‌های قوه قضائیه تصریح کرد: عنصر پنجم فرآیند ارسال پیام می‌باشد و این فرآیند از زمان صدور تا دریافت پیام اهمیت فراوانی دارد که همان زنجیره اتصالی است که پیام به مخاطب می‌رسد.

وی افزود: عنصر ششم اطلاع رسانی اثربخشی پیام می‌باشد و اطلاع‌رسانی یک پیام باید اثربخشی لازم را داشته باشد و در صورتی که یک پیام اثربخشی لازم را نداشته باشد آن پیام بیهوده خواهد بود و کارآمدی و اثربخشی دو مقوله مهم ارسال پیام است بایستی در کنار کارآمدی، یک پیام اثربخش نیز باشد.

خبرنگار :

aftab@log-4129

اشتراک گذاری در :
نام عکاس:

لینک کوتاه خبر:

نظر شما

  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
123