تعهد، تخصص ، سرعت

ساعت:

تاریخ : 11-آذر-1403

شبکه های اجتماعی آفتاب :

دسته بندی خبر : سایر اخبار

تسهیلات ۱۲۱ میلیارد تومانی جبران خسارت سیل به کشاورزان رفسنجان پرداخت شد

متن خبر

فرماندار رفسنجان اعلام کرد؛

تسهیلات ۱۲۱ میلیارد تومانی جبران خسارت سیل به کشاورزان رفسنجان پرداخت شد

فرماندار رفسنجان با اشاره به اینکه بارندگی و سیل مردادماه سال 1401 به بخش کشاورزی شهرستان افزون بر 180 میلیارد تومان خسارت وارد ساخت گفت: این اعتبار از سوی دولت تخصیص یافته تا از طریق تسهیلات در اختیار کشاورزان قرار گیرد که از مهرماه سال گذشته تا کنون 121 میلیارد تومان از این اعتبار جذب و به متقاضیان واگذار شده است.
به گزارش آفتاب کرمان به نقل از روابط عمومی فرمانداری رفسنجان مهندس حسین رضایی در کارگروه تسهیلات جبران خسارت سیل مردادماه 1401 که با حضور عوامل بانک ها، جها کشاورزی و معاونین فرمانداری برگزار شد اظهار کرد: سیل مرداد ماه سال 1401 به بخش کشاورزی شهرستان بالغ بر 180 میلیار تومان در قالب بیش از ده هزار هکتار از اراضی کشاورزی پسته و درختان سردسیری در مناطق کوهستانی، دامداری ها، گلخانه ها و بخش شیلات خسارت وارد کرد.
وی افزود: بالاترین مناطق استان کرمان از نظر کشاورزی که گرفتار سیل شد در رفسنجان است و اعتبار 180 میلیارد تومانی تخصیص یافته که از مهرماه سال گذشته پرونده های بانکی در حال تشکیل و تعدادی از آن ها در قالب 121 میلیارد تومان پرداخت شده و مابقی تسهیلات خسارتی هم در آینده پرداخت خواهد شد.
مهندس احمد حیدری مدیر جهاد کشاورزی رفسنجان هم در این جلسه عنوان کرد: در جریان بروز سیلاب به باغ های پسته بیشتر در کشکوئیه و حومه شهر و درختان سردسیری در مناطق کوهستانی راویز و سرچشمه ( زراعت، درختان گردو، بادام و … ) خسارت وارد آمد و نیز بیش از 3 هزار دام سبک هم تلف شد.
وی افزود: در حوزه شیلات ( 6 استخر پرورش ماهی) و گلخانه ها نیز قسمتی از زیرساخت های این مجموعه ها از بین رفت.
حیدری بیان کرد: در مجموع 2 هزار و 600 متقاضی دریافت تسهیلات خسارت ناشی از این سیل به بانک های عامل ملی، ملت، تجارت، مسکن و صادرات معرفی کردیم که از این تعداد  هزار و 440 نفر توانستند در مجموع 121 میلیارد تومان را دریافت کنند.
وی ادامه داد: به کشاورزان تولیدکننده خسارت دیده تا سقف 100 میلیون تومان و به بقیه خسارت دیدگان هم تا سقف 80 میلیون تومان تسهیلات جبران خسارت سیل اعطا شده است.

حیدری با اشاره به اینکه یکی از آیتم های پرداخت تسهیلات بانکی بیمه بودن باغ های کشاورزی است خاطرنشان کرد: کسانی که تا کنون نتوانستند این تسهیلات را دریافت کنند باغ های آن ها فاقد بیمه کشاورزی است که مقرر شد با رایزنی از طریق فرمانداری، دفتر بیمه کشاورزی و نماینده  شهرستان پیگیری انجام شود و این متقاضیان بتوانند باغ های خود را در سامانه بیمه قرار دهند تا از تسهیلات خسارت سیل بهره مند شوند.

خبرنگار :

سحر فرشیدی

اشتراک گذاری در :
نام عکاس:

لینک کوتاه خبر:

نظر شما

  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.