تعهد، تخصص ، سرعت

ساعت:

تاریخ : 01-آذر-1403

شبکه های اجتماعی آفتاب :

جشنی با طعم پاییز؛

رفسنجان میزبان جشنواره “انار و زعفران”

متن خبر

جشنی با طعم پاییز؛

رفسنجان میزبان جشنواره “انار و زعفران”

” انار و زعفران” نام رویدادی است که قرار است به منظور معرفی ظرفیت‌های مختلف و ارائه محصولات کشاورزی و طبیعی شهرستان رفسنجان به زودی برگزار شود.

به گزارش آفتاب کرمان به نقل از روابط عمومی فرمانداری رفسنجان؛ پائیز به برگریزان معروف است، همان حس و حال خوبی است که با بوی خنکای دلچسبش و نیز تلألو رنگ های زرد ونارنجی برگ های ریخته شده کف زمین به آدمی منتقل می شود و روح خسته هر انسانی را به وجد می آورد.

پائیز امسال قرار است در کنار این حس در خنامان، راویزو کشکوئیه جشن های متنوع از جنس زعفران، انار، قالی و گلیم برگزار شود.

فرماندار رفسنجان گفت: خوشبختانه رفسنجان در کنار کشت کشاورزی محصول پسته، تولید انواع میوه ها، گردو، زعفران وغیره را هم دارد.

وی افزود: منطقه خنامان و راویز گرچه در شمار مناطق محروم شهرستان هستند اما به ترتیب در تولید انبوه انار و زعفران با کیفیت نقش آفرینی می کنند و حرف ها برای گفتن دارند که می توانند قطب تولید این محصولات در استان وحتی کشور باشند.

مهندس حسین رضایی خاطرنشان کرد: به زودی در این منطقه ها قرار است جشنواره این محصولات با ارزش را با کمک دستگاه های اجرایی مرتبط و کشاورزان با برنامه‌های متنوعی نظیر ارائه محصولات ارگانیگ و طبیعی، بازی‌های بومی محلی، بازدید از کوچه باغ‌ها، بافت تاریخی و غیره اجرا کنیم.

سید مصطفی مرتضوی مشاور فرماندار و مدیر اجرایی اتاق بازرگانی رفسنجان هم با بیان اینکه در حال هماهنگی برگزاری جشن های انار، زعفران، قالی و گلیم در رفسنجان هستیم گفت: برای رونق بخشی به روستاها، قرار است جشنهایی که در طول سال برگزار می شود فقط در مرکز شهر نباشند بلکه در مناطق روستایی هم با هدف رونق اقتصادی وکمک به خانوارها برگزار شوند.

وی افزود: در کنار برگزاری جشن”انار و زعفران” جشن گلیم تاس در کشکوئیه و جشن قالی همدر شریف آباد کشکوئیه رابرگزار خواهیم کرد.

مرتضوی ادامه داد: گلیم در سال قبل در حاشیه هفتیمن جشنواره ملی پسته رفسنجان احیا شد و کارگاه های قالی هم در منطقه شریف آباد کشکوییه با بیش از ۱۵۰۰ قالیباف رونق دارند و همچنین راویز در بحث زعفران کاری حرفی برای گفتن دارند .

انار خنامان هم جایگاه خوبی دارد و باید حفظ شود و انار خنامان قابلیت قطب و برند شدن دارد.

علاوه بر آن جشن ها به سمت روستاها بروند و رونق در مناطق روستایی ایجاد شود.

 

خبرنگار :

سحر فرشیدی

اشتراک گذاری در :
نام عکاس:

لینک کوتاه خبر:

نظر شما

  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.

Leave the first comment

123