گردهمایی خانواده بنیاد خیریه سپهر و اختتامیه جشنواره ادبی »پروین« در بم برگزار شد
اختتامیه جشنواره ادبی پروین به میزبانی خیریه سپهر با حضور دکتر علیرضا وحیدزاده مدیرکل بهزیستی استان کرمان، دکتر نواب رییس هیات مدیره بنیاد خیریه سپهر، میهمانان و جمعی از مسئولین، کارکنان و اعضای خانواده بزرگ سپهر و هیئت داوران جشنواره ادبی پروین اعتصامی در محل این خیریه در بم با اجرای برنامههای شاد و متنوع برگزار شد.
در حاشیه این مراسم زهرا فراشی، مدیر خیریه سپهر در بم گفت : مراسمی که در بنیاد خیریه سپهر برگزار شد یک محفل ادبی با حضور حدود 500 نفر از زنان کارآفرین روستایی از روستاهای بم، نرماشیر، ریگان، فهرج و گنبکی در کنار آن توان خواهانی که تحت پوشش خیریه سپهر بود.
وی افزود : یکی از رسالت هایی که بنیاد خیریه سپهر برای خودش ترسیم کرده و اعتقاد دارد که این رسالت باید ادامه پیدا کند ارتقاء فرهنگی کارکنان، فرزندان و توان خواهان این موسسه است.
فراشی خاطرنشان کرد : این محفل ادبی سالیانه برگزار می شود. سال گذشته محفل ادبی گلستان سعدی با حضور تعدادی از همکاران و فرزندان خیریه سپهر در 6 مرحله انجام شد که به نفرات ول تا سوم جوایزی اهدا شد. این 6 مرحله طی 6 ماه در خود مجموعه با برگزاری آزمون های مختلف برگزار شد.
مدیر خیریه سپهر بم گفت : جشنواره ادبی امسال به نوعی با بزرگداشت حافظ مصادف شد که جشنواره پروین پلاس با حضور بچه های عضو خانواده سپهر، همکاران، بانوان روستایی و فرزندان مستعد روستایی برگزار و نفرات اول تا سوم معرفی شدند.وی در پایان گفت : امیدواریم و آرزو می کنیم این برنامه کماکان ادامه داشته باشد و بتوانیم این رسالت همانطور که در طی این دو سال انجام دادیم در سال های آینده نیز انجام دهیم تا گامی در زمینه فرهنگ و هنر و ارتقاء فرهنگی همکاران و فرزندان بنیاد خیریه سپهر برداشته شود.
لازم به ذکر است ؛ بنیاد خیریه سپهر به عنوان یک مؤسسه غیر انتفاعی ، غیر سیاسی و غیر تجاری در خردادماه 1383 با دریافت پروانه تاسیس برای فعالیت در سطح کشور از سازمان بهزیستی تاسیس و در اداره ثبت شرکتها و موسسات غیرتجاری تهران تحت شماره 16683 به ثبت رسید.با توجه به اطلاعات رسمی منتشر شده درخصوص نیازهای آسیب دیدگان زلزله بم و پیش بینی کمکهای قابل دریافت، در ابتدا تصمیم گرفته شد که نسبت به احداث پنج دستگاه ساختمان در مناطق مختلف شهر بم برای نگهداری کودکان و نوجوانانی که سرپرست خود را از دست داده بودند و همچنین تاسیس مجتمع سپهر برای نگهداری سالمندان تنها، مصدومین ضایعه نخاعی و احداث یک کلینیک روزانه و مرکز جامع توانبخشی در مجتمع اخیر الذکر، که بتواند به مصدومین ضایعه نخاعی و سالمندان تنها و سایر مراجعه کنندگان نیز خدمات بهداشتی، درمانی و توان بخشی ارائه نماید اقدام شود.
اعزام کارشناس ارشد روانشناسی و یک گروه سیار شامل پزشک ، فیزیوتراپ ، پرستار و مددکار از پاییز سال 1385 تا شهریور 1386 به منازل مصدومین ضایعه نخاعی در شهرستان بم و حومه و بررسی ها ، مصاحبه ها و ملاقاتهایی که روان شناس و گروه سیار بنیاد با مصدومین ضایعه نخاعی بعمل آوردند، نشان داد که اکثر قریب به اتفاق آنها علیرغم ضایعات نخاعی، در صورت آموختن یک حرفه و فراهم آوردن امکان اشتغال، قادر به کارکردن و فعالیت هدفمند می باشند . به همین لحاظ تصمیم گرفته شد یک ساختمان در مجتمع سپهر برای حرفه آموزی و اشتغال آنها اختصاص داده شود. نظر به اینکه اشتغال مصدومین ضایعه نخاعی بدون کمک تعدادی افراد سالم میسر نبود، الزاما گروه هدف بنیاد خیریه سپهر به یاری رساندن به زنان سرپرست خانوار نیزکه همسرانشان را در زلزله از دست داده بودند و دختران خود سرپرست توسعه یافت، تا آنان نیز بتوانند از یکسو مصدومین ضایعه نخاعی را به هنگام اشتغال یاری نمایند و از سوی دیگر به عنوان توان خواه، تحت پوشش بنیاد خیریه سپهر قرار گیرند.حضور فعال بنیاد در بم موجب شد که گروه های دیگری از توان خواهان از قبیل نوجوانان معلول ذهنی، کودکان کم شنوا و ناشنوا و معلولین جسمی حرکتی، بیماران خاص و … نیز مورد شناسایی قرارگیرند که به دلیل فقدان امکانات، شدیداً نیاز به حمایت داشتند. به همین لحاظ بنیاد تصمیم گرفت این گروه از توان خواهان را نیز تحت پوشش قرار دهد.